![]() |
|
|
|
||||
|
||||
|
Hoćeš sigurno i dobrodošao.
|
||||
|
||||
|
Citiraj:
|
|||
|
|||
|
Eto da i ja kazem nesto o sebi
Mario iz Varazdina 27god sakupljam postanske marke od 91 pa malo je bilo nekakve pauze pa sad opet poprilicno aktivno Imam svega i svacega al trenutno se orjentiram na Hrvatsku, NDH te reichove. Mjenjam i nudim sve i svasta za markice
|
|
|
|||
|
|||
|
pozdrav svima zovem se boris i novi sam na ovom podruciju skupljanja antikviteta,dosao sam u posjed jedne kubure a volio bi vise saznati o njoj,porijeklo i dali je orginal ili nekakva kopija kome da se obratim u vezi toga
|
|
|
||||
|
||||
|
Citiraj:
|
||||
|
||||
|
Citiraj:
|
||||
|
||||
|
Vidio sam da na nekim forumima ima da kad se registriras nemozes gledat slike dok ne skupis 10 postova koje administrator odobri i kad se registrira nemoze 3 dana ostavljat postove..mislim da bi to bilo dobro zbog ovih "imam ovo koliko vrijedi"vidim da je filipinj izvrijedan sto je covjeku rekao posteno sto je treba napravit..
|
|
|
||||
|
||||
|
Je treba ih ili brisati ili staviti u vrstu , broj u ruku ka na banci pa čekaj dok ne postaneš normalan član
|
|||
|
|||
|
Citiraj:
Ja se slažem sa time i ono me malo "iznerviralo" a samo sam rekao ša su pravila |
|
|
|||
|
|||
|
Pa evo ekipa za početak isprika što sam direktno otišao na dijelo (dakle traženje informacija)...nakon upozorenja modernatora došao sam da se predstavim itd...(nisam znao da to tako fukcionira na ovom forumčiću)...pa još jednom oprostite na tome..
...dakle...zovem se Vlado...kolekcionarstvo je za mene stran pojam no posjedujem neke zanimljive stvarčice o kojima neznam apsolutno ništa...te bih volio saznati nešto o njima...uz to posjedujem telefonske kartice i stare novčanice koje skupljaju prašinu doma...a ponešto je i u podrumu zatrpano...te u prvom mjestu smetaju...pa ukoliko ima pokoji kolekcionar da ga zanima...drage volje ću se riješiti toga za neku siću... ...pa evo loše smo počeli...no nadam se da me ubuduće nećete gledati kao uljeza na forumu... ![]() ...pozdrav svim forumašima... Posljednje uređivanje od zekoslav0mrkva : 15-04-12 at 21:29 |
![]() |
| Alati teme | Pretraži ovu temu |
| Način prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Tema | Začetnik teme | Forum | Odgovora | Posljednja poruka |
| Lista izbacenih korisnika | Kolekcionar | Vazne obavijesti i upozorenja | 10 | 08-11-09 21:32 |
| Novi rekord 29 korisnika u isto vrijeme online | Kolekcionar | Caffe bar Kolekcionar | 25 | 03-10-07 14:49 |
| Par novih stvari | Luka | JNA - Odlikovanja i oznake | 6 | 12-08-07 11:52 |