![]() |
|
|
|
|||
|
|||
|
Molim pomoć. Ne mogu se logirati. Hvala
|
||||
|
||||
|
Ovo je već drugi post koji dobivam na PM. Alene daj vidi o ćemu se radi.
Poštovani kolega, oprostite na smetnji, ali htio bih zamoliti ako možete napisati post u temi "aktivacija novih korisnika".. Naime, nemogu kontaktirati admina za aktivaciju.. User "Kolekcionar" mi ne odgovara na PM, a preko maila germanmedals@gmail.com mi također ne odgovara pa mi stvarno nije jasno u čemu je problem. Trenutno se nalazim u situaciji da nemogu postati na forumu, a htio bih ![]() U svakom slučaju, još jednom oprostite na smetnji, i hvala unaprijed! Srdačan pozdrav! Revachevich
|
||||
|
||||
|
Kako je Admin zauzet privatnim obvezama svim zainteresiranim novim/budućim članovima foruma prenosim njegovu poruku sa molbom za malo strpljenja.
"Ne mogu se ulogirat u admin panel tako da ne mogu aktivirat nove clanove a ima ih preko 300. Imamo neki virus u skripti foruma a ne znam gdje se sakrio. Jedan dio sam uspio naci i obrisati ali i dalje su problemi kod logiranja. Mislim da cu morat stavit novu verziju foruma i prebacit teme do zadnjeg back upa koji je radio. Znaci da bi izgubili oko 6 mjeseci postova". Alen
| Način prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Tema | Začetnik teme | Forum | Odgovora | Posljednja poruka |
| Lista izbacenih korisnika | Kolekcionar | Vazne obavijesti i upozorenja | 10 | 08-11-09 21:32 |
| Novi rekord 29 korisnika u isto vrijeme online | Kolekcionar | Caffe bar Kolekcionar | 25 | 03-10-07 14:49 |
| Par novih stvari | Luka | JNA - Odlikovanja i oznake | 6 | 12-08-07 11:52 |